De Beste Vijf

Als twee jonge gasten zijn we gefascineerd van oldtimer brommers en ook van bijna alles wat met de jaren ’50 ’60 ’70 te maken heeft. Van een ronkende buikschuiver met een dubbele uitlaat tot een Puch MV50 met een zo hoog mogelijk stuur. Hieronder staat onze top vijf van de mooiste oldtimer brommers ooit.

1. Rap Rocky

Dit is echt de heilige graal onder de oldtimer brommer liefhebbers. Deze sportieve buikschuiver kom je niet vaak tegen, maar als je hem tegenkomt zie je gelijk wat deze brommer zo bijzonder maakt. Met chrome in overvloed is deze brommer echt opvallend. Daarom staat deze brommer voor ons op nummer één.

rap rocky de nozems

2. Puch MV50 Skytrack

De Puch MV50 is echt een fantastische brommer. Een echte `Nozem’ brommer met zo een hoog stuur en er zit een fantastische geschiedenis achter.

Puch de nozems

3. Batavus Whippet

Een mooie brommer van een Nederlands merk mag natuurlijk niet ontbreken in onze top 5. En de Batavus Whippet verdient het ook dubbel en dwars om in de top 5 te staan. Deze klassieke  brommer, met vaak rode en gouden tinten, wil iedereen wel in zijn schuur hebben staan.

batavus de nozems

4. Flandria Record 5

Zoals je kunt zien aan mijn top 5 zijn wij echte liefhebbers van buikschuivers. En daarom kan deze Flandria niet ontbreken in mijn top 5. Die dubbele uitlaat maakt het echt helemaal af.

flandria de nozems

5. Vespa 50N

Je vindt het geweldig of je vindt het helemaal niks. En dan hebben wij het natuurlijk over Vespa. Deze klassieke Italiaanse brommer heeft toch een plekje in ons hart veroverd. Vespa leverde goede degelijke brommers aan de man voor ook een goede prijs. Tegenwoordig schieten de prijzen de pan uit voor brommers van dit merk en dat komt natuurlijk omdat hij zo geliefd is ook door zijn echte authentieke uitstraling.

Vespa de nozems

In onze ogen zijn dit de vijf mooiste brommers ooit. Staat één van deze brommers ook in jullie top vijf? Zet in de reacties jouw persoonlijke top vijf!

Please follow and like us:

2 Comments on “De Beste Vijf

    1. Helaas zie ik Royal Nord uit Belgie er niet bij staan. Toch zijn er in Nederland heel wat verkocht of je haalde er zelf een op in Hasselt. Was dan niet beperkt in snelheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *